• Frigo-Techniek

    Uw warmtepompen expert

Zwembad Warmtepomp

DE IDEALE OPLOSSING VOOR DE VERWARMING VAN UW ZWEMBAD, JACUZZI OF SPA

Een zwembad warmtepomp biedt vele voordelen:

Lange levensduur:
Gebruik makend van de uiterst betrouwbare DURANIUM in PVC warmtewisselaar, welke weerstaat aan de ergste corrosie door chloor en andere chemische producten waarborgt de warmtepomp een uiterst lange levensduur.

Economisch en efficiënt:
Gebruik makend van de warmtepomp technologie in vergelijking met de gewone warmwatervoorziening zoals een mazoutbrander of gasbrander enz.. drukt het de operationele kost met 60 tot 80% . Een warmtepomp is zeer milieuvriendelijk en uiterst spaarzaam in verbruik.

Mooi design, gemakkelijk te plaatsen en te verplaatsen:
In Monoblok neemt de warmtepomp weinig ruimte in en is eenvoudig te plaatsen.

Eenvoudige bediening:
Het is erg eenvoudig om de zwembad warmtepomp te bedienen dank zij het computergestuurd intelligent controle systeem en de LCD display.

Extra veilig:
Er zijn meervoudige veiligheden ingebouwd voor, zoals de controle van de watertemperatuur, te hoge druk in de compressor, temperatuur van de compressor, die u onmiddellijk verwittigen mocht iets aan de hand zijn.
Alles wat met water en elektriciteit te maken heeft is extra geïsoleerd voor uw veiligheid.

Energiebesparend:
De waterpomp laat U tot 80% besparen op uw operationele kosten. Of U een nu zes maand of zelfs een volledig jaar comfortabel van uw zwembad wil genieten, de waterpomp verdient zichzelf terug in één a twee jaar tijd door te besparen op energiekosten.

Hoogtechnologische warmtewisselaars:
Met de speciaal ontworpen TITANIC warmtewisselaar, biedt de waterpomp U de perfecte watertemperatuur zonder extra energiekosten. De waterpomp is een perfecte aansluiting voor uw zwembad of spa het ganse jaar rond.